Casa Sibila
(El Prat de Llobregat - Baix Llobregat)

El Prat - Casa Sibila (Foto: Albert Esteves, 2012)

El Prat - Casa Sibila (Foto: Albert Esteves, 2006)

AutorEmili Gutiérrez Díaz
Situació Carrer Santiago Rusiñol, 8
Edifici de 1930 promogut pels propietaris del terreny, Rafael Sibila i Sofia Feu. Consta de planta baixa i pis i destaca per la seva façana ben nodrida d'elements ornamentals de tipus historicista. Al nivell de planta baixa, d'inspiració renaixentista, les obertures rectangulars s'emmarquen amb pilastres encastades, amb capitell, ornades amb volutes i grotescs, i sobre la llinda podem observar elements esculpits i medallons orlats. La balconada descansa sobre cartel·les esculpides. Les obertures del nivell superior, de caràcter neobarroc, són de punt rodó, voltades amb garlandes, igual que la fornícula central que emmarca un imposant gerro amb flors. Cal destacar també el coronament profusament esculpit, sobre la cornisa.