Posada de las Ánimas, Ronda (Màlaga)
(Barcelona | El Poble Espanyol - Barcelonès)

Posada de las Ánimas (Ronda), edifici original en l'actualitat (Foto: Diputación de Málaga)

Posada de las Ánimas (Ronda), foto antiga

Posada de las Ánimas (Ronda), foto antiga (Foto: Diputación de Málaga)

Situació Poble Espanyol. Plaça del Carmen
Reprodueix una casa del segle XVI, reformada al XVIII, situada al Barrio del Mercadillo, de Ronda (Málaga). La façana és típica de l'arquitectura rural andalusa del segle XVIII. Hi destaca la fornícula amb ornamentació barroca on s'hi venera la imatge de la Verge. Entre els seus hoste il·lustres s'hi pot trobar Miguel de Cervantes.

Al Poble Espanyol, la façana serveix d'entrada a la Fundació d'Art Contemporani Fran Daurel. El seu museu acull més de 300 obres de diferents artistes reconeguts internacionalment, d'èpoques i estils molt diversos, que tracen un recorregut per l'art contemporani espanyol a través d'una única exposició.