Casa Lluís Guarro
(Barcelona | Sarrià Vell - Barcelonès)

Barcelona - Carme Karr, 18-24

Barcelona - Carme Karr, 18-24 (Foto: Albert Esteves, 2017)

AutorAntoni Puig Gairalt
Situació Carrer Carme Karr, 18-24 / Setantí, 10-12
Edifici d'enormes proporcions que va ser residència de la família de l’industrial paperer Lluís Guarro Casas (1876-1950), i que en l'actualitat acull l'Escola Elemental Italiana. L'edifici va ser projectat per Antoni Puig Gairalt i construït entre els anys 1920-23. Està inspirat en l'arquitectura popular catalana, molt preuada pel Noucentisme imperant a l'època.

El seu interior conserva mostres d'alguns dels millors artistes d'aquells temps. Hi ha pintures de Josep Obiols i d'Adrià Gual. El mobiliari és de Francesc Galí i la ceràmica del porxo de Xavier Nogués.