(Barcelona | Sant Miquel del Port - L'Escullera - Barcelonès)

Barcelona - Casa de 1761

Barcelona - Casa de 1761 (Foto: Albert Esteves, 2017)

Situació Carrer Sant Carles, 6 / Sant Miquel, 52 / Sant Elm, 13
Edifici de planta baixa i pis, amb façana a tres carrers. Es considera el darrer testimoni d'una de les cases originals de la primera etapa constructiva del barri, a mitjan segle XVIII. Va ser construïda entre 1760 i 1761 i era propietat de l'esparter Joan Coll. L'any 1783 va ser adquirida pel calafat i mestre d'aixa Andreu Sust. Al segle XX va allotjar un comerç de queviures i posteriorment un restaurant conegut com la Casa del Porró.

Va ser rehabilitada l'any 2011 recuperant plenament el seu aspecte exterior original, mentre que l'interior va ser adaptat com a equipament cultural per al barri.