Casa Sagrera (Calella de Palafrugell)
(Palafrugell (Calella, Llafranc, Tamariu) - Baix Empordà)

Palafrugell - Casa Sagrera (Calella de Palafrugell)

Palafrugell - Casa Sagrera (Calella de Palafrugell) (Foto: Albert Esteves, 2017)

Situació Calella de Palafrugell, passeig Canadell, 17
Casa d'estiueig situada al barri de Canadell, davant la platja. És un típic exemple de l'arquitectura eclèctica que tant va florir al darrer quart del segle XIX. La façana està dividida verticalment en tres crugies separades per falses pilastres. Les finestres estan decorades amb motius clàssics i barrocs. Destaca especialment el balcó central, amb una barana calada neogòtica de pedra artificial, amb el mateix motiu que la barana que tanca el terrat. Davant la façana hi ha un petit jardí amb una notable porta flanquejada per dues columnes coronades amb sengles gerros.