Mas Sant Josep
(Santa Cristina d'Aro - Baix Empordà)

Santa Cristina d'Aro - Mas Sant Josep

Santa Cristina d'Aro - Mas Sant Josep (Foto: Albert Esteves, 2017)

Santa Cristina d'Aro - Mas Sant Josep (Foto: Ilustració Catalana, 1903, extret de Criticartt.blogspot.com)

AutorMacari Planella Roura, m.o.
Situació Ctra. GI-662 de Santa Cristina a Castell d'Aro
Edifici senyorial de l'any 1882 situat al paratge de les Malloles, prop del Ridaura, encarregat pel guixolenc Manuel Sicars. Està configurat a manera de castell, al voltant d'un pati central, flanquejat per quatre torres als angles i cos central més elevat a la façana de migdia. Les obertures són rectangulars, emmarcades amb pedra. Uns anys després es va construir una capella annexa. A la part posterior hi ha la torre d'aigües, de maó vist, amb barbacana. Actualment està integrat dins l'espai del càmping homònim.