Antiga Escola d'Arts i Oficis
(Palafrugell (vila) - Baix Empordà)

TipusEdifici escolar
EstilRacionalisme - Moviment Modern
AutorEmili Blanch Roig
Situació Carrer de la Tarongeta, 27-31 / Carrer de la Garriga, 1
L'Escola es va crear l'any 1913 i estava ubicada al mateix Ajuntament. Entre 1931-35 es va construir un nou edifici en un solar cedit per l'industrial surer Joan Miquel. Va funcionar pocs anys tot i que com a Biblioteca es va mantenir activa fins als anys seixanta. De 1973 a 1984 va estatjar una escola de formació professional, posteriorment va transformar-se en Museu del Suro i després en Museu-Arxiu municipal, ara a Can Rosés.

L'edifici respon a criteris racionalistes. Destaca l'entrada amb escales sota un porxo de tres arcs entre columnes i els petits balcons semicirculars.