Casa Eduard Puig
(Barcelona | Rambla Catalunya - Barcelonès)

Barcelona - Diagonal, 405

Barcelona - Diagonal, 405 (Foto: Albert Esteves, 2018)

AutorJosep Maria Sagnier
Situació Diagonal, 405
Edifici entre mitgeres de l'any 1927, projectat per Josep M. Sagnier, fill del famós arquitecte modernista Enric Sagnier. Consta de planta baixa i set pisos, destacant en façana, com era costum a l'època, el principal i l'àtic. Aquest darrer està caracteritzat per un bacó corregut de formes sinuoses, amb balustrada. Les obertures que hi aboquen són de mig punt i entre elles hi ha plafons amb relleus de tipus vegetal. El portal és neoclàssic, capçat amb un frontó triangular que descansa en mènsules estriades entre les quals hi ha un fris amb fullam. La porta de forja ens recorda l'art déco.