Casa Josep Pi Carreras
(Begur (vila) - Baix Empordà)

Begur - Casa Josep Pi Carreras (Foto: Albert Esteves, 2018)

Begur - Casa Josep Pi Carreras (Foto: cartell in situ)

EstilRomanticisme
Situació Carrer Bonaventura Carreras, 22
Josep Pi Carreras va establir-se molt jove a l'Havana, poc després que s'hi hagués instal·lat el seu germà Pere, l'any 1855. Van obrir una botiga de queviures que es deia La Industrial i es van dedicar també a la importació de suro. L'any 1914 es va casar amb Maria Lladó, filla d'un emigrant guixolenc.

La casa, de façana molt similar a la seva veïna, la casa de Pere Roger, va ser construïda al mateix any 1860. Té també una galeria abocada a l'hort, a la part posterior, però força més discreta. A més de l'entrada principal comptava amb una porta per a carros que duia directament al celler.