Cal Fèlix
(Vilagrassa - Urgell)

Vilagrassa - Cal Fèlix

Vilagrassa - Cal Fèlix (Foto: Albert Esteves, 2018)

Situació Carrer de Tàrrega, 5
Edifici característic de la segona meitat del segle XVI, que presenta una façana feta amb carreus de mida irregular però molt ben tallats i escairats. Dissortadament ha patit algunes modificacions modernes que en desllueixen l'aspecte, especialment per l'obertura d'un gran portal i la pèrdua d'una de les dues finestres del pis principal, de la qual només en resta el guardapols. Curiosament, dalt del trencaaigües hi les figures en relleu de dues cabres. Es conserva íntegra l'altra finestra, amb guardapols i brancals motllurats. I també la porta, d'arc conopial rebaixat.