Cal Llop
(Vilagrassa - Urgell)

Vilagrassa - Cal Llop

Vilagrassa - Cal Llop (Foto: Albert Esteves, 2018)

Situació Ctra. de Tàrrega a Preixana
Necessita intervenció urgent
Situada al costat del tancat del Mas de l'Estadella. És un edifici de planta baixa, pis i golfes, fet amb paredat de pedra irregular, amb carreus ben escairats a les cantoneres i emmarcant les finestres, les quals tenen els ampits motllurats. A una llinda hi ha la data de 1686. El portal és adovellat, de mig punt. La casa està abandonada i molt deteriorada.

Volum de dues plantes i golfes construït amb pedra irregular i carreus escairats a les cantonades, als brancals, als ampits i a les llindes. L’entrada principal des del propi pati per la cara Oriental, està constituïda per un arc de mig punt de grans dovelles. Coberta a dues aigües de teula àrab.2