Cal Sàrries
(Tàrrega (vila) - Urgell)

Tàrrega - Cal Sàrries

Tàrrega - Cal Sàrries (Foto: Albert Esteves, 2018)

Situació Av. Catalunya, 47 / Urgell, 56
Edifici entre mitgeres amb façana a l'avinguda Catalunya i al carrer Urgell, construït l'any 1902. Té una façana de maó vist amb les tres crugies separades per falses pilastres i una gradació d'alçades de baix a dalt. A la planta baixa s'obren tres grans portals de mig punt d'aire senyorial. Les baranes de ferro forjat dels balcons són plenament modernistes, amb el característic "cop de fuet", i també alguns elements de l'interior de la casa, però això no permet qualificar l'edifici com una mostra d'arquitectura modernista, tal com es fa en alguns prospectes i documents.