Casa Tauler
(Palamós - Baix Empordà)

Palamós - Casa Tauler

Palamós - Casa Tauler (Foto: Albert Esteves, 2018)

Situació Plaça de la Vila / Carrer Mossèn Miquel Costa / Carrer de la Roda
Edifici de dimensions notables, amb quatre façanes, una d'elles abocada a la plaça de la Vila. Tot i que forma part del Pla Especial del Patrimoni de Palamós, no hem trobat cap informació relativa a aquesta casa. És segur que ha sofert diverses modificacions amb el pas del temps. En la darrera restauració s'han conservat algunes finestres antigues, la major part de llinda monolítica i brancals de pedra. També s'han deixat vistos els carreus de les cantoneres. Destaca especialment un finestral d'arc conopial, malmès en part, típic del segle XVI.