Rectoria de Sant Joan
(Palamós - Baix Empordà)

Palamós - Rectoria de Sant Joan

Palamós - Rectoria de Sant Joan (Foto: Albert Esteves, 2018)

Palamós - Rectoria de Sant Joan (Foto: Albert Esteves)

Situació Carrer Llevant, 1
Era l'habitatge del rector de la parròquia de Santa Eugènia de Vila-romà, ara unificada amb la de Palamós, i també havia estat residència de les monges que donaven classe a l'escola Vedruna.

És un casal en cantonada, les façanes del qual palesen les reformes que ha sofert. L'antic portal, de llinda monolítica i carreus ben tallats als brancals, va ser convertit en finestra. A la seva llinda hi ha el monograma de Crist, el nom de Roquer i la data de 1600. La casa va ser reformada al segle XVIII. A la llinda del balcó de la façana que dóna al carrer de l'Església de Sant Joan hi ha inscrita la data de 1775.