Rectoria
(Banyeres del Penedès - Baix Penedès)

Banyeres del Penedès - Rectoria (Foto: Albert Esteves, 2018)

Banyeres del Penedès - Rectoria i església

Banyeres del Penedès - Rectoria i església (Foto: Albert Esteves, 2018)

Banyeres del Penedès - Rectoria, església i font

Banyeres del Penedès - Rectoria, església i font (Foto: Francesc Blasi -Arxiu fotogràfic C.E.C.-, 1928)

Situació Plaça de l'Om, 5
Per la tipologia de la façana, sembla una construcció de finals del segle XVII tot i que l'Inventari del Patrimoni diu que en unes escales interiors apareix la data de 1700. És una construcció de planta rectangular, de dues plantes, amb el carener de la teulada paral·lel a la façana. Aquesta és simètrica, centrada pel portal de mig punt, amb guardapols motllurat. Els tres finestrals del pis tenen també guardapols, en aquest cas de línies rectes i arquet conopial.