Cal Solé
(Calafell - Baix Penedès)

Calafell - Cal Solé (Foto: Albert Esteves, 2018)

Calafell - Cal Solé

Calafell - Cal Solé

Situació Església, 8
Antiga casa pairal construïda l'any 1793, si ens atenim a la data inscrita a la dovella central de la porta. Està feta amb maçoneria de pedra irregular posteriorment arrebossada. Les finestres més antigues estan emmarcades amb carreus de pedra picada i tenen els brancals i ampits motllurats. Originalment, era un edifici de planta basilical tradicional, que després va ser sobrealçat en un dels costats. La casa està força reculada respecte al carrer i això genera un pati delimitat per una tanca amb portal adovellat de mig punt. L'any 2018 es trobava en molt mal estat.