Antic carrer del Pou (ara Homenatge a la Vellesa)
(Bellpuig - Urgell)

Bellpuig - Antic carrer del Pou (ara Homentage a la Vellesa)

Bellpuig - Antic carrer del Pou (ara Homentage a la Vellesa) (Foto: Albert Esteves, 2018)

Bellpuig - Antic carrer del Pou (ara Homentage a la Vellesa) (Foto: Jaume Biosca -Arxiu fotogràfic C.E.C.-, 1927)

Bellpuig - Antic carrer del Pou (ara Homentage a la Vellesa) (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1933)

Bellpuig - Antic carrer del Pou (ara Homentage a la Vellesa) postal antiga

Situació Carrer Homenatge a la Vellesa
El carrer Homenatge a la Vellesa era conegut antigament com el carrer del Pou. Juntament amb la plaça de Sant Roc, era el lloc on vivien les famílies més notables de la vila, en unes cases porxades, amb façanes de pedra de bona factura i finestrals emmarcats amb grans carreus motllurats. La més important era la Casa del Procurador, però també cal destacar les seves veïnes, dels números 9 i 15, aquesta darrera amb una destacada arcada d'arc carpanell.