Edificis Nestlé
(Esplugues de Llobregat - Baix Llobregat)

Esplugues de Llobregat - Edifici Nestlé 2

Esplugues de Llobregat - Edifici Nestlé 2 (Foto: Albert Esteves, 2008)

AutorUlrich Pfeiffer (edifici 1) / MBM (edifici 2)
Situació Av. Països Catalans, 33-49
Situats a l'entrada d'Esplugues, són dos blocs d'oficines disposats en paral·lel, el primer d'ells, amb el seu annex, construït l'any 1972 i l'altra deu anys després. L'edifici més antic és un prisma rectangular que consta de planta baixa, set pisos en alçada, tres soterranis i una de semisoterrani. Les façanes estan acabades amb tancaments de vidre i alumini. L'edifici més modern, projectat pel despatx MBM, té un volum similar però una estructura i acabats més en línia amb l'arquitectura de l'època, amb façanes de tipus mur-cortina i un acabat lateral angular i amb buidat interior molt característic.