Casal de Curació
(Vilassar de Mar - Maresme)

Vilassar de Mar - Casal de Curació

Vilassar de Mar - Casal de Curació (Foto: Josep Maria Ardèvol, 1996)

AutorAgustí Domingo Verdaguer
Situació Carrer Maria Vidal, 46-48
Edifici inaugurat el 1920, utilitzat encara com a hospital. El seu estil equilibrat pot inscriure's dins els paràmetres del noucentisme, tot i que en alguns aspectes denota referències modernistes, com el coronament ondulant de la façana i dels cossos annexos.

Fou finançat per una col·lecta popular i l’aportació particular de Maria Vidal Casacuberta -i el seu marit Lluís Jover Castells, que estiuejaven a Vilassar-, filla d'un important industrial del tèxtil, per donar assistència a la població afectada per la devastadora epidèmia de grip de 1917.