Església de Sant Francesc de Pàola
(Barcelona | Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou - Barcelonès)

Barcelona - Església de Sant Francesc de Pàola

Barcelona - Església de Sant Francesc de Pàola (Foto: Albert Esteves, 2019)

AutorGuillermo Maluenda, Tom Ivars
Situació Carrer Ramon Turró 324-330
Edifici en forma de ventall poligonal que presenta una façana principal de fort impacte visual, una gran planxa d'acer corten, a tall de pòrtic, amb missatges bíblics fets amb lletres perforades. A l'altre extrem hi ha el campanar, concebut com una caixa vertical cega, de formigó, amb una obertura rectangular al capdamunt, on se situen verticalment tres campanes.

L'església va ser inaugurada l'any 2015. El nou edifici acull la vella parròquia situada al costat del Palau de la Música, a l'antic convent de mínims, del segle XVI, que va ser intercanviat per l'arquebisbat per poder fer l'ampliació del Palau.