Edifici del carrer Pujades, 191
(Barcelona | El Poblenou - El Taulat - Barcelonès)

Barcelona - Pujades, 191

Barcelona - Pujades, 191 (Foto: Albert Esteves, 2019)

AutorJosep Masdeu Puigdemasa, m.o. (atrib.)
Situació Pujades, 191
Edifici modernista que destaca pel seu original coronament, descrivint un gran buit central, on hi ha la barana del terrat, flanquejat per dos grans sortints sinuosos, amb la motllura decorada amb relleus florals. L'estucat de tram superior està embellit amb esgrafiats florals. Altres elements típicament modernistes els podem trobar a les llindes de les obertures, als respiralls o les formes sinuoses dels balcons.

Valentí Pons atribueix l'autoria d'aquest edifici a Josep Masdeu per les semblances amb una casa del carrer Margenat, 4, ja desapareguda.