Sala de Juntes (Barcelona - Cementiri del Poblenou - Barcelonès)


Cementiri del Poblenou - Sala de Juntes

Cementiri del Poblenou - Sala de Juntes (Foto: Albert Esteves, 2019)

Cementiri del Poblenou - Sala de Juntes

Cementiri del Poblenou - Sala de Juntes (Foto: Albert Esteves, 2019)

Cementiri del Poblenou - Sala de Juntes

Cementiri del Poblenou - Sala de Juntes (Foto: Albert Esteves, 2019)



TipusEdifici religiós
PeríodeSegle XIX
EstilNeoclassicisme
AutorJoan Nolla Cortés
Situació Cementiri del Poblenou. Departament 2
Edifici construït l'any 1852 destinat inicialment a les reunions del Comissionat de Cementiris de Barcelona, i que després va passar a ser l’arxiu de la necròpoli. És d'estil neoclàssic, amb frontó triangular i columnes acanalades. Va ser restaurat l'any 2014 i ara és un espai d’exposició d’escultures fúnebres.

Mapa general
No està autoritzada la reproducció d’imatges o continguts sense el consentiment exprés de CEDIP