SB Glow Hotel
(Barcelona | El Parc i la Llacuna del Poblenou - Barcelonès)

Barcelona - SB Glow Hotel (Foto: Sergi Suárez, 2023)

TipusHotels i hostals
AutorBatlle i Roig Arquitectura (Enric Batlle / Joan Roig)
Situació Badajoz, 148-154
Inaugurat l'any 2017. Comprèn planta baixa, vuit plantes, terrassa superior i tres plantes soterrades. Una sèrie de patis enjardinats les il·luminen.

El volum prismàtic de l'edifici està recobert amb micro formigó texturitzat de color blanc a les quatre façanes. Les finestres, verticals, van acompanyades d'un trencallum lateral en voladís, que, de nit, s'il·lumina. La planta baixa interromp l'homogeneïtat del cos compacte, deixant veure els elements estructurals en forma de pilastres triangulars. La terrassa inferior aboca a la façana de l'antiga fàbrica Pons o Can Tiana.