Ca l'Arnó
(Barcelona | Sant Martí de Provençals - Barcelonès)

Barcelona - Ca l'Arnó

Barcelona - Ca l'Arnó (Foto: Albert Esteves, 2019)

Barcelona - Ca l'Arnó (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu fotogràfic C.E.C.-, inicis segle XX)

Situació Menorca, 21-23
Masia del segle XVII restaurada modernament. Formava part del conjunt de masos que envoltaven l'església i formaven el nucli antic de Sant Martí de Provençals. El nom li prové del darrer propietari que hi va viure. Actualment és propietat de l'Ajuntament.

És un edifici de planta baixa i pis, cobert amb teulada a dues aigües, amb una de les ales més llarga que l'altra i el carener desplaçat respecte a l'eix de la porta. Aquesta és de mig punt, amb dovelles curtes. Destaca un finestral gòtic trilobulat, procedent d'alguna construcció anterior, ja que la masia va ser construïda -o potser remodelada- l'any 1689, segons la data inscrita en la llinda de la finestra del costat, on hi ha també un escut heràldic.