Celler del Sindicat Agrícola
(Vila-rodona - Alt Camp)

Vila-rodona - Celler del Sindicat Agrícola

Vila-rodona - Celler del Sindicat Agrícola (Foto: Albert Esteves, 2019)

Vila-rodona - Celler del Sindicat Agrícola, abans de la reforma

Situació Avinguda d’Enric Benet, 2
Antic magatzem que va patir un incendi i la Cooperativa Agrícola de Vila-rodona va decidir reconstruir-lo l'any 1919, el mateix any que s'inaugurava el celler de la carretera, obra de Martinell. Fa una funció de magatzem secundari. De la seva façana destaca el coronament mixtilini i el gran finestral trigeminat, amb una ampla motllura, situat al centre d'aquesta. La porta, que tenia una llinda de perfil sinuós i un guardapols motllurat, ha estat eliminada i substituïda per una gran obertura rectangular que ha malmès la imatge original de l'edifici.