Cal Genites
(Rodonyà - Alt Camp)

Rodonyà - Cal Genites

Rodonyà - Cal Genites (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Carrer de Sant Roc, 9
Té una de les façanes més impactants del poble. A la llinda de la porta hi ha la data de construcció de la casa (1912) i les inicials JF. Damunt de la llinda hi ha pintades les dates de 1980 i 2008, imaginem que corresponents a les reformes modernes que s'hi han dut a terme. Fruit d'aquesta rehabilitació s'han incorporat un seguit d'elements ornamentals de ceràmica i uns acabats que imiten la terracota i que adquireixen un gran protagonisme a les mènsules dels balcons i als medallons que hi ha sota el ràfec. També és destacable el treball de forja de les baranes.