Voltes d'en Galí
(La Bisbal d'Empordà - Baix Empordà)

La Bisbal d'Empordà - Voltes d'en Galí

La Bisbal d'Empordà - Voltes d'en Galí (Foto: Albert Esteves, 2019)

La Bisbal d'Empordà - Voltes d'en Galí (Foto: Francesc Blasi -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1924)

Situació Carrer de les Mesures, 18
Són els porxos d'un edifici construït l'any 1835 davant de l'antic ajuntament, Estan formats per vuit arcs de mig punt (sis frontals i dos laterals) sostinguts per columnes cilíndriques. Aquestes estan situades sobre pedestals fets amb carreus tallats i amb elements de protecció també de pedra. Els capitells són d'estil dòric. L'enteixinat és de ceràmica i les bigues de ferro.

L'edifici va ser construït pel comerciant de teixits Josep Galí i el seu fill Joaquim per utilitzar-lo com habitatge, magatzem i botiga.