Centre de Formació de l'Automoció
(Martorell - Baix Llobregat)

Martorell - Centre de Formació de l'Automoció (Foto: Albert Esteves, 2019)

TipusEdifici escolar
AutorMarc Casany, CAAS Arquitectes
Situació Polígon Can Amat. Al costat de la Seat
Edifici construït entre 2012 i 2015 al costat del complex fabril de la Seat. El seu disseny està inspirat en el món de l'automoció i els seus volums heterogenis estan pintats amb colors molt vius i contrastats (blanc, vermell i antracita). Estructuralment està concebut en dos blocs, un destinat a tallers i l'altre a la docència. La part de tallers està feta amb una estructura metàl·lica de perfils conformats, mentre que l'aulari té una estructura de formigó armat. Els dos cossos estan connectats per un passadís que travessa longitudinalment i verticalment tot l’edifici.