Memorial Vicenç Ros (Martorell - Baix Llobregat)


Martorell - Memorial Vicenç Ros

Martorell - Memorial Vicenç Ros (Foto: Albert Esteves, 2019)

Martorell - Memorial Vicenç Ros

Martorell - Memorial Vicenç Ros (Foto: Albert Esteves, 2019)

Martorell - Memorial Vicenç Ros

Martorell - Memorial Vicenç Ros (Foto: Albert Esteves, 2019)



TipusEdifici públic
Període1940-1975
EstilEstils contemporanis
AutorArmando Mas Tulla
Situació Plaça de la Font de la Mina
Edifici projectat l'any 1970 com a sala d'exposicions complementària al Museu Municipal Vicenç Ros situat molt a la vora, al recinte de l'antic convent dels caputxins. S'utilitza bàsicament per fer exposicions temporals. L'edifici es caracteritza per la seva coberta ondulada de formigó que pivota en una columna nua del mateix material, situada davant de l'entrada. Destaca també el plafó escultòric sobre vidre que serveix d'entrada de llum al recinte. Va ser projectat per Armando Mas Tulla (1919-1988), que va ser arquitecte municipal de Gelida.

Mapa general
No està autoritzada la reproducció d’imatges o continguts sense el consentiment exprés de CEDIP