Església de Santa Maria de les Pobles
(Aiguamúrcia - Alt Camp)

Aiguamúrcia - Santa Maria de les Pobles

Aiguamúrcia - Santa Maria de les Pobles (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Les Pobles. Plaça de les Pobles
Situada a la plaça del nucli de Les Pobles, va ser construïda l'any 1920 tot i que la parròquia va ser constituïda a la fi del segle XIX. És un edifici de tres naus fet amb un aparell de maçoneria irregular de pedra rogenca, amb elements ornamentals de maó vist, del mateix color. La façana principal està dividida en tres trams, separats per pilastres rectangulars. Al tram esquerre s'alça el campanar, descobert. El portal és de mig punt, amb guardapols. Al seu damunt hi ha una finestra rectangular atrompetada, també amb guardapols, de referència neoromànica.