Cal Güell (l'Albà)
(Aiguamúrcia - Alt Camp)

Aiguamúrcia - Cal Güell

Aiguamúrcia - Cal Güell (Foto: Albert Esteves, 2019)

Aiguamúrcia - Cal Güell (Foto: Jaume Marlès, de l'article "Els conreus al municipi d'Aiguamúrcia", revista Resclosa, 2006)

Aiguamúrcia - Cal Güell (Foto: Lluís Porta -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1932)

Situació Camí de l'Albà Vell
Era una de les masies més interessants de l'Albà, amb una estructura siscentista de planta baixa, pis principal i galeria de solana, amb diversos cossos annexos. Lamentablement, avui és només una ruïna. De la galeria i la teulada (que l'any 2006 encara eren visibles) ja no en queda res. Adjuntem aquesta masia a la nostra guia amb l'únic objectiu de deixar-ne testimoni. En poc temps ja no en quedarà gairebé res, tal com ha passat amb molts altres masos de la zona.