Carrer de la Font / Carrer Major
(Nulles - Alt Camp)

Nulles - Carrer de la Font (Foto: Albert Esteves, 2019)

Nulles - Carrer Major

Nulles - Carrer Major (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Carrer de la Font / Carrer Major
El poble de Nulles es desenvolupa a banda i banda d'una artèria principal, constituïda pel carrer de la Font, que té continuïtat amb el carrer Major. Va tenir una població molt estable al llarg dels segles. L'any 1365 comptava amb 20 focs, l'any 1553 en tenia 19 i l'any 1708 es comptabilitzen 26 cases. És a partir de la segona meitat d'aquest segle i al llarg del XIX que la població s'incrementa de manera important fins a arribar a 813 habitants l'any 1920, el seu màxim històric.

És als carrers de la Font i carrer Major on trobem les cases més importants del nucli antic, la major part rehabilitades o reformades en època contemporània, però que conserven en gran manera l'aspecte que devien tenir al segle XVIII, amb les seves finestres motllurades i els seus portals de pedra.