London Bar
(Barcelona | Sant Pau - Drassanes - Barcelonès)

Barcelona - London Bar (Foto: Albert Esteves, 2019)

Barcelona - London Bar (Foto: Albert Esteves, 2022)

TipusEstabliment comercial
Situació Nou de la Rambla, 34
Es va inaugurar l'any 1910, promogut per Josep Roca i Tudó, i va gaudir de gran popularitat en la Barcelona de principis del segle XX, amb visitants habituals il·lustres com Picasso o Dalí. Combinava la seva funció de bar amb la proposta d'activitats culturals i artístiques, algunes d'elles relacionades amb el món del circ.

Del seu interior destaquen les dues barres, una de fusta i l'altra aplacada amb diferents colors, l'aparador amb mirall, de línies corbes i un gran floró central, i especialment el cartell de la façana interior, amb el nom de l'establiment i un rellotge al damunt, tot plegat ornamentat amb regust modernista.