Casa Joaquim Ministral
(Barcelona | Sant Pau - Drassanes - Barcelonès)

Barcelona - Ronda de Sant Pau, 4

Barcelona - Ronda de Sant Pau, 4 (Foto: Albert Esteves, 2019)

AutorMarcel·lià Coquillat Llofriu
Situació Ronda de Sant Pau, 4
Edifici en cantonada construït l'any 1905. Va ser projectat per Marcel·lià Coquillat (Elx, 1865 - 1924), arquitecte modernista que va deixar obres importants, especialment a Sant Just Desvern. En aquesta obra s'expressa amb un llenguatge modernista molt mesurat, identificable només en el perfil sinuós dels balcons i els relleus florals que ressalten les llindes de les obertures.

En aquest edifici hi va haver la farmàcia del doctor Domènech, projectada per Albert Juan Torner, que va guanyar el premi de l'Ajuntament de l'any 1908. Després va ser traslladada al carrer Verdi, 7 i posteriorment va desaparèixer*.

*Font: Valentí Pons (Inventari General del Modernisme, 2006)