Ca Gomà del Pati
(Valls (vila) - Alt Camp)

Valls - Ca Gomà del Pati (Foto: Albert Esteves, 2019)

Valls - Ca Gomà del Pati, porta

Valls - Ca Gomà del Pati, porta (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Plaça del Pati, 2
Edifici entre mitgeres, de planta baixa i cinc pisos, d'una alçada superior i fora de proporció en relació amb els edificis veïns. La planta baixa està formada per tres grans obertures de mig punt, els quatre primers pisos presenten obertures semblants abocades a balcons individuals, tret del segon pis on el balcó és corregut. El pis superior, separat per una cornisa, té una composició diferent, amb tres grans finestrals d'arc rebaixat. Al capdamunt hi ha una torratxa-mirador amb coberta a quatre aigües. Cal destacar especialment el forjat de la porta principal.