Grup Escolar (Col·legi La Candela)
(Valls (vila) - Alt Camp)

TipusEdifici escolar
EstilRacionalisme - Moviment Modern
AutorJosep M. Vives Castellet
Situació Pg. dels Caputxins, 16
Situat en terrenys de l'antic convent dels Caputxins, va ser construït entre els anys 1933 i 1934 segons projecte de l'arquitecte municipal Josep M. Vives Castellet (Valls, 1888-1954). Està concebut dins dels esquemes del racionalisme arquitectònic que estava en voga als anys trenta i que es caracteritzava per la seva preocupació per la llum, la ventilació i la higiene, deixant de banda aspectes merament estètics.

Està estructurat en forma d'angle, amb un cos central i dos laterals, amb una curiosa solució del xamfrà, el qual es projecta exteriorment amb una terrassa triangular que fa de porxo davant l'entrada i on s'introdueixen quatre columnes clàssiques que contrasten amb l'acabat de la resta de la façana.