Ca Vallmoll
(Valls (vila) - Alt Camp)

Valls - Ca Vallmoll

Valls - Ca Vallmoll (Foto: Albert Esteves, 2019)

Valls - Ca Vallmoll

Situació Carnisseria, 20 / Jueus
Edifici molt allargat que té la façana principal abocada al carrer de la Carnisseria, i una façana secundària que dona al carrer dels Jueus. Correspon a l'agrupació de dos o tres immobles independents d'època medieval. La façana principal és fruit d'una reforma dels anys vint del segle XX. Es caracteritza per la tribuna central, amb columnes toscanes, que enllaça amb els balcons laterals. Al pis superior l'estructura de la tribuna serveix de balcó, en aquest cas tancat amb barana de forja. La planta baixa presenta tres obertures: la dels habitatges i les dues que es corresponen a un local comercial. Al forjat d'una de les obertures hi ha la data de 1922. Es coneix també amb el nom de casa Mallafré.