Ca Vives
(Valls (vila) - Alt Camp)

Valls - Ca Vives

Valls - Ca Vives

Valls - Ca Vives

Situació Sant Antoni, 69
Edifici entre mitgeres de planta baixa, dos pisos i golfes, construït l'any 1775 si atenem a la data inscrita a la biga corbada de fusta que fa de llinda d'una de les dues portes de la casa. Originàriament es tractava de quatre cases independents, força estretes, unificades al segle XVIII en un únic immoble. La restauració ha permès recuperar l'elegància dels esgrafiats, de tipologia neoclàssica que imiten elements arquitectònics. A l'interior es conserva també un pati antic, convertit en jardí.

A la façana es conserva un cartell pintat que diu alojamiento de gefe, al·ludint al lloc on s'hostatjava un cap militar durant les guerres carlines del segle XIX.