Casa al carrer Anselm Clavé, 29
(Valls (vila) - Alt Camp)

Valls - Carrer Anselm Clavé, 29

Valls - Carrer Anselm Clavé, 29 (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Anselm Clavé, 29
No es coneix la data de construcció d'aquest edifici però se sap que l'any 1881 encara no hi havia cap casa edificada en aquesta illa, però que l'any 1919 ja estava construïda. La casa, per tant, degué ser alçada entre aquestes dates. La façana té una curiosa composició. Queda partida en dues parts pel balcó del pis principal, a sota del qual hi ha dues llargues i estretes arcades que enclouen les dues portes i els balcons de l'entresol. L'acabat d'aquest tram imita un encoixinat de carreus. La part superior, en canvi, està acabada amb un estucat que imita maons i que ha caigut en part, deixant veure els maons originals de la façana.