Casa Claravalls
(Valls (vila) - Alt Camp)

Valls - Casa Claravalls

Valls - Casa Claravalls (Foto: Albert Esteves, 2019)

AutorCèsar Martinell Brunet
Situació Anselm Clavé, 33
És un dels edificis modernistes més interessants de la ciutat i figura entre els més destacats de les comarques tarragonines. Va ser construït l'any 1916 i, tot i la data tardana, Martinell es va mantenir fidels als postulats del Modernisme, que es fa palès tant en els materials emprats (pedra, maó vist, ceràmica, ferro) com en el disseny capriciós de les llindes, els sota-balcons o l'original emmerletat del coronament.

De fet, la façana principal és l'únic que es conserva de l'edifici original, el qual va ser pràcticament refet a començament del segle XXI.