Antiga adoberia de Ca Rull
(Valls (terme) - Alt Camp)

Valls - Ca Rull (Foto: Albert Esteves, 2019)

Valls - Ca Rull

Valls - Ca Rull

Situació Carretera de Tarragona, 16
Antiga fàbrica de tractament de pells traslladada a aquest indret a començament de la dècada dels vuitanta del segle XIX pel seu propietari, Josep Ferrer Vidal. A començament del segle XX la fàbrica es va convertir en l'adoberia de Joan Rull Clota, activa fins a la dècada dels 90 del segle XX. La nau principal, de grans dimensions, tenia, a la part davantera, les oficines i al darrere, el taller. La planta baixa està aplacada de pedra i els dos pisos estan acabats amb maó, amb ressalts del mateix material al pis principal i baranes de balustres.