Ca Barrau
(Valls (terme) - Alt Camp)

Valls - Ca Barrau

Valls - Ca Barrau

Valls - Ca Barrau

Situació Passeig de l’Estació, 41
InterèsEspecial interès Interessant
Antic edifici residencial, envoltat de jardins, construït cap a 1917 i propietat de la família Massó, importants industrials tèxtils. Va passar per herència a la família Barrau i, l'any 1979, va ser adquirida per l'Ajuntament. Actualment l’edifici acull l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard i els jardins -que han perdut la glorieta i el brollador- són un parc públic.

L'edifici està dividit en tres grans cossos, de planta baixa i pis. Tot l'exterior està ornamentat amb motllures, un fals encoixinat de carreus, esgrafiats i elements extrets del repertori clàssic, molt en la línia dels gustos noucentistes de l'època.