Ca l'Orga (Picamoixons)
(Valls (terme) - Alt Camp)

Valls - Ca l'Orga (Picamoixons)

Valls - Ca l'Orga (Picamoixons) (Foto: Albert Esteves, 2019)

Valls - Ca l'Orga, abans de restaurar (Picamoixons)

Valls - Ca l'Orga, abans de restaurar (Picamoixons) (Foto: Jacqueline Pacheco (Invarquit.Gencat.cat), 2012)

Valls - Ca l'Orga. Naus annexes (Picamoixons)

Valls - Ca l'Orga. Naus annexes (Picamoixons) (Foto: Albert Esteves, 2019)

Valls - Ca l'Orga. Pati (Picamoixons)

Valls - Ca l'Orga. Pati (Picamoixons) (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Carrer Sant Isidre, 3 (Picamoixons)
Casa senyorial de Josep Orga Sans, industrial i polític, cap d’una de les principals cases benestants de Picamoixons. Va exercir el càrrec de president de la Diputació de Tarragona els anys 1891-1892, i fou escollit diputat a Corts pel Partido Liberal pel districte de Valls, de la circumscripció de Tarragona, per les legislatures del 1898-1899 i del 1901-1903. A la llinda del portal hi ha inscrita la data de 1920. Al costat de la casa trobem la façana d'unes antigues naus industrials que s'hi van adossar posteriorment.

La casa, que a començament del segle XXI es trobava en molt mal estat, va ser adquirida per l'Ajuntament i totalment rehabilitada.