Església Vella (Capella del Castell)
(El Milà - Alt Camp)

El Milà - Església Vella

El Milà - Església Vella (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Plaça del Castell, 2
Edifici d'una sola nau adossada al castell del Milà, del qual en devia ser l'antiga capella. Construït a començament del segle XVIII, el seu aspecte actual és fruit de modificacions tardanes. Es veu clarament que va ser sobrealçat i cobert a un sol vessant, però encara es pot distingir clarament el perfil de l'antiga coberta a dues aigües. Té un portal rectangular adovellat i un ull de bou i ha perdut l'espadanya que havia de tenir originalment. Va ser recoberta amb un estucat a imitació de carreus que es troba ja molt malmès i que deixa veure l'aparell de maçoneria original.