Església del Sagrat Cor de Clols
(Valls (terme) - Alt Camp)

Valls - Església del Sagrat Cor de Clols

Valls - Església del Sagrat Cor de Clols (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Els Pisos de Clols. Ctra C-37 km 9,500
Aquesta és una petita església beneïda el 1972, que segueix el criteri en voga a l'època per a molts d'aquests edificis als barris obrers i als polígons: austeritat màxima en una planta regular, sense atributs ni ornaments. El campanar no es va aixecar fins al 1997, aprofitant una campana de 1943 en desús de l'església de Sant Antoni i una columna retirada de la plaça del Blat.

El "Retaule de la vida" de 1996, dels pintors Pere Queralt Fargas i Josep Queralt Sanromà i la talla de fusta del Sagrat Cor de Jesús de Josep Pons Ribes adornen el seu interior.