Poliesportiu de Can Xaubet
(Pineda de Mar - Maresme)

Pineda - Poliesportiu Can Xaubet (Foto: Josep Maria Ardèvol, 1997)

Pineda - Poliesportiu Can Xaubet (Foto: Maite Sújar, 1997)

AutorManuel Brullet
Situació Carretera N-II, km. 669
El setembre de 1996 s'inaugurà el poliesportiu de Can Xaubet, obra de l'arquitecte Manuel Brullet. És un edifici concebut com un volum compacte, que defineix el cos prismàtic de la pista poliesportiva, i un volum més baix i allargat on s'ubiquen els equipaments de servei. La coberta plana, en pendent, genera una gran obertura vidriada que proporciona llum natural uniforme i constant, i evita enlluernaments a les pistes. Estructuralment, es desenvolupa en dos nivells. En el superior hi ha un gran hall que es comunica amb les graderies i les pistes; al nivell inferior es troben els vestuaris, serveis sanitaris, magatzems, etc. i la pista poliesportiva, que proporciona una àmplia zona de joc, apta també per a tota mena d'actes culturals o lúdics.