Can Ferran
(Arenys de Mar - Maresme)

Arenys de Mar - Can Ferran

Arenys de Mar - Can Ferran (Foto: Albert Esteves, 2019)

AutorBernardí Martorell Puig
Situació Anselm Clavé, 24
Edifici entre mitgeres, de planta baixa i dos pisos, projectat l'any 1904 per l'arquitecte modernista Bernardí Martorell i Puig (Barcelona, 1877 - 1937). La planta baixa està ornamentada amb relleus florals amb el fullam dissenyat amb el típic cop de fuet modernista. També la reixa de forja està decorada amb flors. El primer pis té un balcó corregut amb la barana bombada i detalls florals en relleu als brancals i a la sobrellinda. Una cornisa el separa del pis superior, on hi ha dues finestres balconeres i, al seu damunt, dos respiralls circulars.