Casa Josep Fiter
(Barcelona | El Pi - Barcelonès)

Barcelona - Plaça Sant Josep Oriol, 6, plànol

Barcelona - Plaça Sant Josep Oriol, 6, plànol (Foto: Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona)

AutorJosep Azemar Pont
Situació Plaça Sant Josep Oriol, 6
Edifici entre mitgeres, de planta baixa i cinc pisos. Les diverses plantes tenen una composició diferent dels balcons. Igualment, l'acabat del parament varia entre tram dels quatre primers pisos, amb un acabat llis, i el pis superior, decorat amb esgrafiats. Tot plegat dins d'una estructura simètrica. Les llindes de les obertures estan ressaltades amb relleus de temàtica vegetal.

El projecte, de l'any 1903, preveia una tribuna a l'eix central al segon i tercer pis. Va ser executat per l'arquitecte modernista Josep Azemar (Figueres, 1862 - 1914).