Casa del carrer Gignàs, 13
(Barcelona | Palau - Barcelonès)

Barcelona - Gignàs, 13 (Foto: Albert Esteves, 2019)

EstilRomanticisme
AutorAntoni Valls Galí
Situació Gignàs, 13 / Regomir, 24
Edifici en cantonada, a tres carrers, de planta baixa, entresol i tres pisos, amb la façana principal abocada al carrer Gignàs, molt estret, la qual cosa en dificulta la visió. Va ser construït l'any 1848. La planta baixa i l'entresol s'unifiquen en façana amb un acabat d'estuc, amb especejament horitzontal que simula un adovellat sobre els arcs escarsers de la planta baixa. El balcó corregut del pis principal, que enllaça les tres façanes, serveix de separació amb l'acabat dels tres pisos, decorats amb pilastres d'ordre gegant capçades amb capitells corintis.