El Raurell
(Folgueroles - Osona)

Folgueroles - El Raurell. Llinda de l'any 1820 (Foto: Graciel·la Vidal, 2020)

Folgueroles - El Raurell. Finestra antiga amb llinda decorada

Folgueroles - El Raurell. Finestra antiga amb llinda decorada (Foto: Graciel·la Vidal, 2020)

Folgueroles - El Raurell. Finestra antiga

Folgueroles - El Raurell. Finestra antiga (Foto: Carme Torrents -Invarquit.cultura.gencat.cat-, 1986)

Situació Camí ral Vic-Folgueroles
Situada a la part més occidental del municipi, prop del torrent de Sant Martí. L'edifici antic té planta rectangular, amb un cos lateral afegit. Consta de planta baixa, pis i golfes, amb coberta de teules a dos vessants. Les obertures de la planta baixa i el pis estan emmarcades amb pedra, igual que les cantoneres. A una de les llindes hi ha inscrita la data de 1820. Una altra finestra mostra un tipus de decoració a la llinda que denota el seu origen antic. Podria haver estat reaprofitada d'una construcció anterior.